Ik ben Lise.

Creatief en associatief denker. Uitermate nieuwsgierig. Ik ben geboeid door non-verbale communicatie en gek op taal. En wijn. En bijna alle soorten kaas. Dat moet ook wel, want ik ben geboren Gouwenaar (hoewel mijn hart nu ligt in Rotterdam). Daaraan heb ik mijn nuchterheid en brutaliteit te danken. En mijn liefde voor droge humor.

Als coach en therapeut combineer ik mijn passie voor mensen met mijn analytische en scherpe geest. Ik ben doortastend, heb lef en durf jou een spiegel voor te houden. Ik begeleid cliënten met veel passie en bevlogenheid, maar ook met veel bewogenheid en empathie. Ik noem me een idealist en dat zie je terug in het traject. Als het jou even niet lukt om te dromen of te hopen op het beste, dan doe ik dat wel voor je. Ik denk in patronen en systemen. En ook in oplossingen. Ik geniet ervan als ik je kan helpen je eigen puzzel op te lossen. Zodat je het daarna weer zelf kunt. En dat ook weer gelooft.

En verder...

*Kijk bij tarieven en vergoedingen voor meer informatie over vergoedingen voor coaching en therapie.

Wat heb ik gedaan?

  • In september 2021 heb ik de Christelijk Integratieve Therapieopleiding (CIT, Groundwork) afgerond.
  • In februari 2019 heb ik de Christelijk Integratieve Coachopleiding (CICO, Groundwork) afgerond.
  • In mei 2019 ben ik begonnen met Praktijk Echt – mijn eigen praktijk voor coaching en psychotherapie.

Kwaliteitswaarborging

Als gediplomeerd (christelijk) Integratief coach en -therapeut vind ik het belangrijk om de kwaliteit van mijn werk te (blijven) waarborgen. Om die reden: